Frâncu Bogdan

Asociat Juridic hub

Avocat Bogdan Frâncu

  Frâncu Bogdan Avocat, este membru în Baroul Galaţi din anul 2006 fiind specializat pe următoarele domenii: Drept penal, dreptul muncii, drept comercial, drept civil.

   Este licenţiat al Facultăţii de drept, masterand în management şi absolvent al Facultăţii de ştiinţe politice. Membru fondator al societăţii civile profesionale de avocaţi Argint, Frâncu şi asociaţii.

   Partener oficial al asociaţiei Protect Just şi se află într-o strânsă colaborare cu sistemul antreprenorial şi cerinţele lui fiind vice-preşedinte în relaţii externe la Suprem Concil of European Business.

   Cu o experienţă deosebită în reprezentarea în litigiile din domeniile dreptului civil (dreptul de proprietate şi alte drepturi reale, succesiuni, contracte, familiei) drept funciar imobiliar, litigii cu profesionişti, precum şi în negocieri şi mediere.

Associați

Juridic Hub

Bine ați venit la Juridic Hub

Susținut de decenii de experiență

Logo-header-Juridichub

Despre noi

JURIDICHUB – este o echipă de avocați de tranzacție și litigii cu mare experiență de la unele dintre cele mai mari și cele mai multe firme de avocatură din țară. Obțineți recenzie gratuită a cazurilor.

Contact

E-mail: contact@juridichub.ro

Telefon: +40 336 408 440

© Juridichub.ro – 2020  |  Toate drepturile rezervate.

Creat și promovat de DECIBEL Medianet