Supreme Council of European Business lansează campania „Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different"

Supreme Council of European Business

    Supreme Council of European Business (SCEB), o asociație a oamenilor de afaceri la nivel internațional, lansează la nivel național și internațional, campania Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different, care se va desfășura până la finalul anului 2020.

    Oamenii de afaceri de astăzi se confruntă cu o provocare fără precedent: lumea se schimbă aproape cu viteza luminii și companiile din toate industriile sunt copleșite de un ritm accelerat de schimbare.

    Ceea ce face această provocare atât de dificilă este lipsa semnelor care anunță faptul că dinamica accentuată va încetini. În acest context, Supreme Council of European Business lansează la nivel național și internațional, campania Entrepreneurs of a New Business Age: Thinking Different, care se va desfășura până la finalul anului 2020.

    Mai mult ca oricând, evoluția a ceea ce se numește Internet of Things, a inteligenței artificiale și a tehnologiei blockchain reprezintă indicatorii faptului că ritmul schimbării este din ce în ce mai rapid. Una dintre soluțiile pe care oamenii de afaceri o au la îndemână este adaptarea modului de a gândi și de a acționa, astfel încât să se acomodeze noii realități sociale și economice.

    Liderii de afaceri din cadrul comunității internaționale SCEB sunt de acord cu faptul că este necesar un nou mod de a construi și dezvolta afacerile pentru a ține pasul cu provocările care urmează, afirmă Mehmet Sumeroglu, președinte al Supreme Council of European Business.

    Campania are drept scop principal generarea de idei creative, strategii inovatoare și abordări eficiente pentru a sprijini mediul de afaceri să se adapteze în noua eră care începe să se contureze. Aceasta are trei componente majore

    Citește întreg articolul AICI

Logo-header-Juridichub

Despre noi

JURIDICHUB – este o echipă de avocați de tranzacție și litigii cu mare experiență de la unele dintre cele mai mari și cele mai multe firme de avocatură din țară. Obțineți recenzie gratuită a cazurilor.

Contact

E-mail: contact@juridichub.ro

© Juridichub.ro – 2020  |  Toate drepturile rezervate.

Creat și promovat de DECIBEL Medianet srl Tecuci